شناسه : 8642
نویسنده : استان خراسان جنوبی
عکس
برگزار شد.

برگزاری همایش فضای مجازی و تاثیر آن بر روابط خانوادگی در بیرجند

بسیج حقوقدانان خراسان جنوبی همایش فضای مجازی و تاثیر آن بر روابط خانوادگی در 5آذر ماه 96 در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند برگزار نمود.

سازمان  بسیج حقوقدانان خراسان جنوبی مصادف با فرا رسیدن هفته بسیج و سالروز تصویب قانون اساسی و روز بسیج حقوقدانان به همین مناسبت همایش فضای مجازی و تاثیر آن بر روابط خانوادگی را در بیرجند برگزار نمود.

همایش مذکور با هدف آگاه‌سازی جامعه جهت کنترل  تاثیر فضای مجازی بر روابط خانوادگی  برگزار شد.

همایش فضای مجازی و تاثیر آن بر روابط خانوادگی را با مشارکت دادگستری کل استان و همکاری بسیج کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند  و دانشجویان و دیگر اقشار و مراکز حقوقی و دانشگاهی استان خراسان جنوبی در روز پنجم آذرماه ۹۶ ساعت ۱۸:۰۰در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم انسانی دانشگاه  آزاد اسلامی واحدبیرجند برگزار شد.

این همایش با سخرانی جناب آقای دکتر ولایت الله درویشی "استاد دانشگاه تهران،دکترای روانشناسی و طب سنتی،کارشناس مسائل خانواده"  همراه  بود

در ابتدای این همایش جناب آقای دکتر رخشانی " به نیابت از ریاست دانشگاه ازاد اسلامی واحد بیرجند" عرض خوش آمدگویی خود را به حاضرین در جلسه اعلام نمودند

در  ادامه این جلسه  با عرض خوش آمدگویی جناب آقای سموئی مسئول سازمان بسیج حقوقدانان  همراه بود

 ایشان در ادامه مباحث گزارشی از عملکرد یکساله سازمان  بسیج حقوقدانان خراسان جنوبی ارائه دادند

در این همایش:

 دکتر ولایت ا... درویشی استاد دانشگاه تهران و دکترای روانشناسی و طب سنتی به ایراد سخن پرداخت و با اشاره به لزوم جدی گرفتن تهدیدات فضای مجازی گفت برای در امان ماندن از این گونه فضاهای پر خطر باید به تعمق و تدبر در قران کریم پناه ببریم.

دکتر درویشی: در این همایش در بیان سطوح شش گانه سلامت گفت: شناخت دقیق این ها به ما کمک می کند تا بتوانیم به سلامت جسمی روحی و نشاط معنوی برسیم.

دکتر درویشی همچنین گفت تهدید فضای مجازی را باید جدی گرفت اما فقط در پرتو معنویت و قرآن می توان از آسیب های فضای مجازی مصونیت پیدا کرد.

ولایت‌الله درویشی در این همایش اظهار داشت: ظهور تکنولوژی‌های نوین ارتباطی در عصر حاضر به همراه تحولاتی که در فضای مجازی به‌وجود آمده است، تاثیر بسیاری بر زندگی خانواده‌ها دارد.

کارشناس مسائل خانواده  با اشاره به رابطه سطوح 6 گانه سلامت در خانواده و محیط کار گفت: این سطوح  شامل نوع ارتباط ما با خود و دیگران، اصلاح رفتارهای نامطلوب و سرکوب این رفتارها، اصلاح باورها و عقاید، قابلیت‌ها و مهارت، هویت و ماورای هویت است.

درویشی با بیان اینکه از زمانى که اینترنت وارد فضاى زندگى انسان شده تا به امروز، با وجود تمام محاسن و مزایاى آن، دغدغه‌ها و نگرانى‌هایى را بر خانواده‌ها تحمیل کرده است، افزود: امروزه خانواده ایرانی در سبد فرهنگی خود مواجه با ماهواره و شبکه‌های مجازی است.

این کارشناس مسائل خانواده تاکید کرد: کسی که ساعت‌ها را در شبکه‌های مجازی می‌گذراند، به‌نوعی معتاد به فضای مجازی محسوب می‌شود. گسترشفضای مجازی در حوزه رابطه فرزندان و والدین نیز تغییراتی به‌وجود آورده که از جمله آن به کاهش نقش خانواده به‌عنوان مرجع، کاهش ارتباط والدین با فرزند، شکاف نسلی به دلیل رشد تکنولوژی، از بین رفتن حریم میان فرزندان و والدین و ایستادن در برابر آن‌ها را می‌توان نام برد.

وی  تاکید کرد: سردشدن ارتباطات عاطفی و نارضایتی از زندگی خانوادگی سبب ناکامی و شکست‌های بزرگی در زندگی جوانان شده که باید ریشه‌یابی و درمان شوند. فردی که نیازهایش برآورده نشود ناکام می‌شود، فردی که ناکام شود ناسازگار می‌شود، این شخص رفتار ناسازگارانه داشته و تعادل روانی ندارد.

این همایش با دو نمایشگاه  نیز همراه بود

در پایان همایش نیز از فعالین حقوقی  و انجمن های  علمی معرفتی برتر تقدیر تشکر صورت گرفت

 

 

 

 

 

 

0 دیدگاه

افزودن دیدگاه جدید

CAPTCHA
اگر شما یک بازدید کننده انسانی هستید و یک ربات نیستید به چالش و آزمون زیر پاسخ دهید.